La carmanyola, imprescindible per menjar bé fora de casa

Amb el teletreball han canviat aspectes de la nostra vida, hem arribat a oblidar moltes rutines. Per a molts treballadors, una d’elles era la de portar-se a sobre la carmanyola amb el menjar. ¿Us en recordeu? Doncs ara, amb la tornada a la feina mitjançant l’activitat presencial, aquesta és una de les tasques que cal tornar a incorporar a la nostra agenda. Menjar sa, gaudir del menjar i la seva companyia, són els tres grans objectius en seure a taula. Avui explicarem com fer-ho.

El principal avantatge de la carmanyola és que ens permet menjar alguna cosa més enllà d’un àpat convencional com un entrepà, que encara ens agradi a molts, per a cada dia no val. Per això  amb la carmanyola podem optar a ampliar el nostre menú al treball. Ja que ens permet transportar menjar més elaborat, però és molt important que tinguem en compte el lloc on es conservaran aquests aliments fins a l’hora de dinar.

Si la seva empresa no té nevera i el menjar que porta haurà de passar molt temps a l’aire lliure,  ja us podeu oblidar de plats amb salses, els quals poden provocar una intoxicació alimentària. Si tampoc hi ha un microones o una cuina on escalfar els aliments, pots escollir els menús freds.

Però no és tan difícil. Podem optar per les amanides, utilitza la imaginació per preparar-les. Per al menú fred, t’hauràs d’esforçar i tractar de compensar l’alimentació del migdia amb la que es prepari després a casa per sopar.

Però si pots escalfar el menjar, la cosa canvia molt. Pots estalviar esforç a la cuina per a uns dies i guardant les racions al congelador de casa. Si prepares aliments a la planxa corres el risc que al moment de fer l’àpat quedi massa sec. Els envasos de vidre pesen més, però són més segurs que els de plàstic i no canvien el gust dels aliments.

Avantatges de fer servir les carmanyoles

  • Estalvies temps en el descans per menjar amb la carmanyola, evitant desplaçaments capa restaurants o a casa.
  • Estalvies diners, a final de més fa més presència aquest estalvi.
  • Emprar una carmanyola ens permet adaptar el nostre menú als nostres gustos i a les necessitats nutritives, permet seguir la tendència de la dieta saludable i equilibrada.
  • Quan fa bon temps pots menjar a l’aire lliure a parcs o a zones amb jardins, gaudint d’un bon àpat i espai.

Si t’agraden les prestacions que t’ofereixen les carmanyoles, no dubtis en adoptar aquest estil de nutrició que permet adaptar-se a les teves necessitats alimentàries tal com tu vulguis, escollint el que vols per tal de gaudir-ho més tard al moment que més ho necessitis, però que pitjor et vagi per cuinar i menjar cada cop que ho necessites per menys diners. Visita cuinetes on oferim múltiples carmanyoles, fes-los un ull.